plastic fantastic

Det händer att jag kollar på stureplan.se i brist på annan stimulans och småler litegranna åt allas fotominer. Bloggtjejen Hanna Fridén har blivit mingelfotograf, och efter vad jag kan se retuscherar hon sina bilder ganska flitigt i PS. Svettiga pannor på Teatron har aldrig varit så matta och befriade från rynkor. Det var iofs lite kul att hon lagt till en muskelbulle på sin överarm. Jag menar, ska man posera sådär kan man lika gärna gå hela vägen.

Kommentarer:
Postat av: Hanna Fridén

Hahaha, vad härligt att du upptäckte att "bölden" snarare än "muskelbullen" var ditsatt! Jag tänkte att fler skulle märka det när jag la till lite rött så att det skulle se lite tasteless ut, men icke :(

Förövrigt så är alla andra bilder på Stureplan mer retuscherade än mina, om du tittar efter. Hur kan det missas?

2007-01-30 @ 01:51:43
Postat av: sanna

Haha, det tog en stund innan jag såg det. Många tror nog att bullen är äkta, så ingen vågar väl utmana dig i armbrytning nu. :) Om jag blev fotograferad full och svettig på Teatron skulle jag vara mycket tacksam om du retuscherade mig.

Postat av: Hanna Fridén

Just svett tar jag faktiskt inte bort, däremot så tar jag exempelvis bort acne, för jag tycker att det vore så trist om någon hamnade på nätet och kände sig ofräscha :( Acne syns ju så mycket mer under blixt än i verkligheten!

Några av bilderna, speciellt från de tidigare kvällarna, ser ju helt cepe ut dock för att folk är så himla suddiga i nylet. Jag hade en skithög ISO och alla blev dunderkorniga, så det var det eller jättekornigt. Men nu är jag bättre med min kamera!

2007-01-30 @ 18:41:10
URL: http://frankincense.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback