fredag

Drömde att pappa ringde och sa att maten är klar. Somnade med sminket på. Ylva var vacker på sin fest, i lång prickig och urringad klänning. Hon fick en bok av mig i present: The Male Body, history of the nude. Jag, Sofia och Pasha satt på golvet och drack burköl. Allt var mycket fint och trevligt. Någon gav mig en komplimang om min klänning: den är liksom somrig och vintrig på samma gång. Killar gillar tjejer i blommiga klänningar.

Kommentarer:
Postat av: marla

Jag trodde det var tvärtom. Att vi tjejer går igång på att se varandra i schyssta klänningar men att killar i längden föredrar ett par tajta jeans och en tisha. Det är en grej sojm jag har märkt på sistone i a f.

Postat av: sanna

Jag tror att man får en skön utstrålning när man klätt sig casual, ett lugn som killar attraheras av. Men blommiga sommarklänningar tror jag alla killar går igång på.

2007-03-04 @ 11:42:56
URL: http://www.sannusjka.blogg.se
Postat av: Fredrik

ja, personligen går jag igång på blommiga sommarklänningar. jag har en smultronrosa som jag är särskilt snygg i. vad gäller kläder på tjejer så är det viktiga inte vad hon har för slags plagg utan att hon passar i det. vissa är snyggare i tajta jeans, andra är snyggare i blommiga klänningar.

2007-03-04 @ 21:49:54
URL: http://enmeningvarvardag.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback