on the runJag har nu lämnat över min bebis till en fosterpappa. Delar av mitt manus är på flykt - och det känns som att klä av sig naken inför någon för första gången. E tapetserar väggarna med Isabelle Huppert, YSL, Grace Jones... gotta love him for that.

Och jag gillar vad jag håller på med, momentet i skrivprocessen då man avfärdar allt och börjar om, någonting nytt tar vid. Särskilt av att efter två års skrivkramp känna hur det plötsligt flyter, eskalerar.

Kommentarer:
Postat av: ljuvlia

Harligt Sanna! Snart ses vi igen och pratar framtiden.

Postat av: Alice

Åh, vad spännande med manuset! Törs man fråga vad det är? En roman? Anmälde mig härom dagen i ett svagt och alkoholpåverkat ögonblick till en skrivarkurs på Folkuniversitetet, så det där att kunna lämna ifrån sig något låter som en dröm i mina öron.

2008-08-13 @ 17:05:41
URL: http://gofuckalice.blogspot.com/
Postat av: Sanna

Ja, det är en "icke-fiktiv" roman om mig och min pappa. Vill också gå skrivarkurs, eller - egentligen vill jag bara ha en mentor som ger mig en hjälpande hand, inte tio vilsna studenter....

2008-08-13 @ 21:23:36
URL: http://sannusjka.blogg.se/
Postat av: Alice

Stort lycka till med boken, ser fram emot att köpa den när det är dags! Vilsna studenter känns som min nivå just nu, få se om det kan ge något...

2008-08-14 @ 07:39:17

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback